Basketballen met Jordan, Bird en Magic

Kn0x

2k Sports heeft vandaag aangekondigd dat hun nieuwe editie van de NBA 2K-reeks een aantal supersterren zal bevatten. Michael Jordan, Larry Bird en Magic Johnson zullen beschikbaar zijn in NBA 2K12 en zullen dus ook op de cover te bewonderen zijn. De covers met Bird en Johnson zijn beperkt en tijdelijk beschikbaar.

"Michael Jordan naar het virtuele hardwood brengen, was een enorm succes voor NBA 2K11; we wilden daar echter niet ophouden," aldus Jason Argent, vice president of marketing voor 2K Sports. "We brengen ‘His Airness' terug naar de NBA 2K franchise als onderdeel van een meerjarige overeenkomst samen met twee andere legendarische icons - Larry Bird en Magic Johnson - om een speciale collectie van covers met daarop NBA's grootste helden te creëren."

Het ongekende, stylische artwork van de covers onderstreept 2K Sports' passie om fans authentiek NBA basketbal te brengen, waarbij alle generaties voorbij komen. De erfenis van legendarische hoopsatleten van vroeger en nu wordt gevierd.

Het artwork van de cover voor NBA 2K12 is gecreëerd door Adam Larson van Adam&Co. Larson heeft dynamisch artwork voor galerieën, magazines en verschillende advertentiecampagnes verzorgd. Zijn werk heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals the Kelly Awards, Cannes Lions, Clio Awards, en twee primetime Emmy nominaties.

NBA 2K12 kan nu al besteld worden bij de gerenommeerde videogame retailers en zal 7 oktober 2011 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, Wii, PSP en Windows pc.