'AS Roma verhoogt bod op Stekelenburg'

Niels (DerMeister)

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat AS Roma vandaag met haar laatste bod zal komen op Maarten Stekelenburg. Afgelopen woensdag bood de Italiaanse ploeg een bedrag tussen vier en vijf miljoen, maar daar ging Ajax niet mee akkoord.

Naar verluidt zou het laatste bod van de Romeinen liggen tussen de acht en negen miljoen. Zaakwaarnemer van Stekelenburg, Rob Jansen, vertelde: "Óf het gaat door, óf het ketst definitief af. Maar we hebben er vertrouwen in dat het goedkomt." Mocht Ajax akkoord gaan met het bod, dan zal de transfer snel worden afgerond. Stekelenburg heeft zelf al akkoord bereikt met AS Roma.

Danny Blind, technisch manager bij Ajax, liet in De Telegraaf weten dat een transfer nog altijd in de maak is: "De deal zit niet op slot. De Italianen bewegen nog. Ajax wacht op AS Roma. Het is duidelijk dat we Maarten sportief gezien liever niet kwijt willen. Hij is een geweldige keeper. Aan de andere kant gunnen we hem de transfer. Maar we willen wel de juiste prijs voor zijn contract tot 2012 ontvangen. En dat is meer dan vijf miljoen euro."