Transfergeruchten woensdag

RGS

De transferperiode is nu alweer een tijd in volle gang. Veel geruchten worden de wereld in geholpen en bijna net zoveel blijken een dag later te kloppen of onzin te zijn. Er is echter een select groepje dat dapper weerstand blijft bieden. Deze geruchten steken steeds weer de kop op en het lijken dan ook meer op een soap. Dus vandaag wordt er gekeken naar de populairste soaps.

Vandaag dook het gerucht op dat Inter Milan Wesley Sneijder wil ruilen voor Carlos Tévez. Ondanks dat Manchester City dit ontkent zou het voor de buren United een stevige tegenslag zijn. (Metro

Ondertussen is het in Barcelona volgens coach Pep Guardiola zo dat de Catalanen tot het eind zullen vechten voor Cesc Fábregas. Er is een nieuw bod op de ster van show van rond de 42 miljoen euro. Arsenal heeft in de tussentijd gezegd dat binnen tien dagen alles rond moet zijn. (Guardian)

Verder is bij Barcelona bekend geworden dat Jeffren, 23, mag gaan mits er een goed bod komt. Supertalent Bojan Krkic, 20, is in een gevorderd stadium met onderhandelingen met Italiaanse club AS Roma. De clubs waren al tot een akkoord gekomen van ongeveer 12 miljoen euro. (Sky Sports) (Sky Sports)

Bij Arsenal hoopt men nog steeds Joel Campbell naar de Londense club te halen. Maandag werd bekend dat hij naar Londen zou verkassen, maar hij nooit is komen opdagen voor de ontmoeting. Er gaan geruchten de ronde dat de jonge speler voor Manchester United kan gaan tekenen. Het is echter niet alleen slecht nieuws in het kamp van Arsène Wenger naar verluidt zouden The Gunners in een vergevorderd stadium zijn met Bayern München over Franck Ribéry. (Metro) (FootyBunker

Harry Redknapp wil graag Emmanuel Adebayor naar Tottenham Hotspurs halen. (Express

Juventus wil graag verdediger Lucio van Inter Milan overnemen. De Braziliaan heeft nog een éénjarig contract. (Forza

Liverpool-middenvelder Alberto Aquilani wordt in verband gebracht met Italiaanse club Fiorentina. Het hoge salaris van de speler is echter momenteel een struikelblok. (The Independent)