Bonham Carter wellicht hoerenmadam in The Lone Ranger

CoJackso

Helena Bonham Carter overweegt een rol als kleurrijke eigenares van een bordeel in de western The Lone Ranger. De onderhandelingen met de Engelse actrice bevinden zich nog in een vroeg stadium, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Johnny Depp heeft al getekend voor de rol van indiaan Tonto. Armie Hammer, bekend van de Facebook-film The Social Network, speelt de hoofdrol van de gemaskerde, eenzame ruiter. Barry Pepper, onlangs nog te zien als de verminkte Lucky Ned Pepper in True Grit, is in bespreking voor de rol van Captain J. Fuller, commandant van het zevende cavaleriebataljon.

De rol van de slechterik lijkt te zijn weggelegd voor countryzanger Dwight Yoakam. Hij is in gesprek over de rol van bendeleider Butch Cavendish. Yoakam was eerder te zien in de twee Crank-films met Jason Statham en is bezig met de opnames van Jane Mansfield's Car, onder regie van Billy Bob Thornton.

De 45-jarige Bonham Carter staat momenteel op de set van de horrorfilm Dark Shadows, ook met Depp in een hoofdrol en onder regie van haar man Tim Burton. Die film verschijnt op 10 mei in de Nederlandse bioscopen. The Lone Ranger staat gepland voor volgend jaar december.


Bonham Carter wellicht hoerenmadam in The Lone Ranger (Foto: Novum)