Sinouh: "Gemoedelijke sfeer bij PSV"

Sjors (Sj0rSz)

Khalid Sinouh tekende in april van dit jaar een contract voor de duur van één jaar. PSV is voor de 36-jarige doelman alweer zijn negende profclub. In een interview met PSV TV liet de goalie onlangs weten niet alleen voor 'de kleedkamer' te zijn gekomen. Hij heeft namelijk nog meer ambities.

"Het is heel gemoedelijk hier," aldus Sinouh over de sfeer binnen de selectie van PSV. "Ik heb het hartstikke naar mijn zin. Het is toch weer een stapje hoger, er zijn hier gewoon betere spelers."

Daarnaast zou de keeper graag de landstitel met PSV behalen en wil de keeper zich bewijzen in plaats van een plekje op de tribune. "Dat geldt denk ik voor elke sportman. Wat dat betreft is het vrij duidelijk, de beste speelt en de op één na beste zit op de bank. Het is uiteindelijk de trainer die dat bepaalt, wij kunnen het alleen maar laten zien op trainingen en in oefenwedstrijden."

Sinouh wordt bij PSV als een belangrijke speler gezien. "Ik kan jonge jongens helpen en ook in de kleedkamer belangrijk zijn. Ik heb al veel meegemaakt en ook de nodige ervaring die ik over kan brengen," liet de keeper weten. Hij wil overigens nog niet te veel over zijn toekomst nadenken. "Ik voel me nog heel erg fit en ben mijn toekomst nog niet echt aan het afwegen. Ik wil uiteraard wel in het voetbalwereldje blijven."