El Ahmadi: "Verhalen zijn grote bullshit"

Peterselieman

Karim El Ahmadi werd gezien als een van de aanstichters van de spelersopstand die leidde tot het vertrek van Mario Been bij Feyenoord. "Ik vind het grote bullshit", countert hij.

"We hebben het als groep besproken en als groep gedaan. Het is veel te makkelijk om spelers als voortrekker te betitelen", zegt El Ahmadi tegen NUsport. De Marokkaan zou afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord zijn vertrokken omdat het niet boterde tussen hem en Been.

"Dat is ook weer zoiets waar iedereen een punt van maakt. Dat het vorig seizoen tussen en mij en de trainer niet liep... Ik wil er niet te veel over zeggen, maar mijn situatie hier heeft echt niet alleen met de trainer te maken. Ik weet niet eens of Mario Been het niet in me zag zitten."

Feyenoord is El Ahmadi liever kwijt dan rijk, maar daar zit de middenvelder niet mee. "Zolang ik hier zit, zal ik er alles aan doen om Feyenoord naar een hoger plan te tillen", zegt hij. Maar op langere termijn wil de Feyenoorder zekerheid. "Ik wil gewoon goed voetballen. Dat is mijn nummer één prioriteit. Laten zien dat ik de top aankan, bij welk team dan ook. Dat is mijn doelstelling dit jaar. Ik ga er alles voor doen."