Game of the Decade-toernooi - Dag 5

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag vijf van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Another Code; Two Memories
Na het verdwijnen van je ouders kom je er tien jaar na dato achter dat ze bezig zijn met geheime experimenten op een eiland. Ze hebben een computer weten te maken die herrineringen kan maken. Jij probeert erachter te komen wat deze computer met hun verdwijning te maken heeft gehad.

Clive Barker's Undying
Je broers zijn gegrepen door de vloek van de 'Undying King' en proberen jou ook te pakken. Als laatste broer probeer je dit te voorkomen en je familie te helpen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en je zult vijf moeilijke en vooral gevaarlijke opdrachten moeten voltooien.

Final Fantasy VII Crisis Core
De game speelt zich zeven jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy VII af.  Door de game heen zul je moeten ontrafelen wat er achter de verdwijning van Genesis zit en wat voor geheimen de SOLDIER 1st Class hebben.

Heroes of Might and Magic 5
De wereld van Heroes of Might and Magic 5 is overlopen met demonen. Je zult de helden van verschillende legendarische volken moeten leiden om de wereld te redden.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Volgens vele de beste in de Metal Gear Solid-serie. In de game staat niet Snake maar zijn vader en vijand, Big Boss centraal waardoor we een inkijkje krijgen in hoe deze schurk zo geworden is. Diepe karakters en een emotioneel verhaal stonden centraal in deze game die veel antwoorden gaf maar ook net zoveel vragen wist op te roepen bij de speler.

Prince of Persia: Warrior Within
Het vervolg op The Sands of Time. Waar men klaagde over de simpele combat uit het voorgaande deel, is deze in Warrior Within uitgebreid. In combinatie met wederom een mooi verhaal en dezelfde tijd-elementen is dit weer een interessante game van Ubisofts hand. Wel was er kritiek op de volgens sommigen slecht gekozen muziek en nieuwe look van Dastan.

Soldier of Fortune II
Soldier of Fortune II was voor zijn tijd een revolutionaire shooter. De game was zeer realistisch te noemen met een verhaal wat regelrecht uit een Hollywoodfilm had kunnen komen.

The Settlers IV
De Romeinen, Vikingen en Maya's zijn de volkeren die in Settlers IV centraal staan. Met deze volken is het natuurlijk de bedoeling een groot rijk op te bouwen waarbij je in dit deel de mogelijkheid hebt om helemaal in te zoomen zodat je alle details kunt zien.