Game of the Decade-toernooi - Dag 4

Kevin (KoosyNL)

Vandaag dag vier van de Game of the Decade-competitie. Wederom een aantal grote titels waar je vandaag een keuze uit kan maken. Welk van de onderstaande acht games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Anno 1404 Venice
Deze uitbreiding voor Anno 1404 bracht nieuwe scenarios met zich mee. Daarnaast werd er een derde niet speelbare kracht geïntroduceerd: Giacomi Garibaldi.

Civilization Revolution
De diepgaande gameplay van de Civilization-serie kwam met Revolution voor het eerste naar de consoles. De gameplay was zo getweakt dat de muis en het toetsenbord niet werden gemist.

Final Fantasy Tactics Advance
In Final Fantasy Tactics Advance is het natuurlijk weer het doel om de wereld te redden van een kwade macht. Deze versie voor de Game Boy Advance is een spin-off van de normale serie waarin tactiek centraal staat.

Heavy Rain
Heavy Rain wist de harten van spelers te veroveren door de onorthodoxe manier van spelen, de prachtige graphics waarbij de personages niet van echte acteurs zijn te onderscheiden en het diepgaande en serieuze verhaal.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Het langverwachte vervolg op het eerste deel in de MGS-serie. In de game speelde niet Snake de hoofdrol maar was het Raiden die de show stal. De game had interessante karakters zoals de verschillende eindbazen en door het ingewikkelde verhaal waren veel fans nog nieuwsgieriger over wat ze allemaal stond te wachten in de rest van de serie.

Prince of Persia: The Sands of Time
Na lang weg te zijn geweest kwam de Prins in 2003 terug met The Sand of Time. De game bevatte een innovatief en origineel gameplayelement waarin de tijd terug gedraaid kon worden om jezelf zo te kunnen helpen en vijanden te verslaan. Daarnaast was het verhaal erg intrigerend waardoor de game moeilijk was om neer te leggen.

Sim City 4 Rush Hour
Met de Rush Hour-uitbreiding voor Sim City 4 staat het transporteren van je Sims centraal. Zo kreeg je de mogelijkheid om onder andere zeppelins en helikopters te gebruiken om je Sims van A naar B te vervoeren.

The Settlers II 10th Anniversary
Het zeer succesvolle The Settlers II kreeg in 2006, tien jaar na dato, een remake waarin spelers konden genieten van betere graphics en vernieuwde gameplaymechanieken.