Call of Duty: Elite-bèta gaat vandaag van start

wc-eend

Activision heeft aangegeven dat vanaf vandaag de Call of Duty: Elite-bèta van start gaat. De bèta zal de komende weken in verschillende fases uitgerold worden en verschillende mensen zullen uitgenodigd gaan worden de komende tijd voor de bèta. De bèta is alleen voor Xbox 360-gebruikers met Call of Duty: Black Ops.

“Call of Duty Elite is gemaakt om al onze geweldige fans over de hele wereld op een compleet nieuwe manier contact te laten maken met elkaar. We zijn heel benieuwd naar hun feedback, waarmee we de dienst verder kunnen ontwikkelen, afstemmen en testen, in aanloop naar de release van Modern Warfare 3 in november,” aldus de directeur van Beachhead studio Chacko Sonny. “Een openbare bèta waaraan wordt deelgenomen door de enorme Call of Duty-community is de beste manier om het spel op de schaal te testen die nodig is. Call of Duty Elite zal zich na de release blijven ontwikkelen, maar we willen vanaf de eerste dag de meest verfijnde, complete en tot in de puntjes geteste dienst leveren die maar mogelijk is. We proberen zoveel mogelijk deelnemers te vinden voor de bèta, dus we vragen de fans om geduldig te zijn tijdens de voorbereidingen in de komende weken.”

Call of Duty: Elite zal 8 november tegelijkertijd uitkomen met Modern Warfare 3. De service zal er voor moeten zorgen dat je als speler nog meer komt te weten over je eigen statistieken en die van je vrienden. Daarnaast is het ook een groot sociaal platform waar mensen zich kunnen aansluiten bij groepen en clans.