Nick Frost speelt dwerg in Sneeuwwitje

Redactie

De zevende dwergenrol in Snow White and the Huntsman gaat naar Nick Frost. De Birtse acteur is de laatste onderhandelingsfase ingegaan voor de rol, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Alle zeven dwergen in de productie worden door Britten gespeeld. Naast Frost, die onlangs te zien was in de komedie Paul, zijn Ian McShane, Toby Jones, Bob Hoskins, Eddie Marsan, Stephen Graham en Ray Winstone te zien als dwergen in de Sneeuwwitje-film.

Rupert Sanders regisseert de film met Kristen Stewart als Sneeuwwitje en Thor-acteur Chris Hemsworth als premiejager. Hij moet van haar stiefmoeder Charlize Theron de knappe Sneeuwwitje vermoorden, maar weigert dat. In plaats daarvan leert hij haar zichzelf te beschermen.

Producent Joe Roth heeft vorig week gezegd van Snow White and the Huntsman een filmreeks te willen maken. De film komt volgend jaar zomer uit en krijgt concurrentie van The Brothers Grimm: Snow White met Julia Roberts als stiefmoeder. Die film komt naar het er nu uitziet een paar maanden eerder uit dan Snow White and the Huntsman.


Nick Frost speelt dwerg in Sneeuwwitje (Foto: Novum)