'FF Versus XIII is nog niet in volle ontwikkeling'

wc-eend

Tetsuya Nomura heeft in de Famitsu een volledige pagina gewijd aan Final Fantasy Versus XIII. Het meest opmerkelijke dat hij heeft gezegd is dat er momenteel alleen nog maar een team van kern-ontwikkelaars zit. Binnenkort gaan ze aan de volledige productie van het spel beginnen.

De redacteuren van Famitsu hebben ook drie nieuwe screenshots gekregen die er volgens hen erg mooi uitzagen. Deze screenshots zijn nog niet vrijgegeven en we zullen nog moeten wachten tot wij ze ook kunnen bekijken. Uit het stuk komt verder naar voren dat de game realistische conversaties zal hebben. Er zit op een moment een gesprek tussen vier personages in. De stemmen voor dit gesprek zijn niet apart opgenomen en samengevoegd, de stemacteurs hebben met zijn vieren het gesprek echt gevoerd in één opnamestudio.

Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op Final Fantasy Versus XIII, de game is al in 2006 aangekondigd maar de 'volle' productie moet nog gaan beginnen. Er is nog geen datum bekendgemaakt voor het spel.