Antonio Banderas speelt vriend Annette Bening

Redactie

De Spaanse acteur Antonio Banderas en de Britse komiek Steve Coogan hebben zich verbonden aan He Loves Me. Banderas speelt de verkering van Annette Bening en Coogan is te zien als beroemde auteur, schrijft de Amerikaanse krant The Los Angeles Times.

He Loves Me vertelt het verhaal van de jonge schrijver Calvin, gespeeld door Paul Dano bekend van Little Miss Sunshine. Door zijn grote succes op jonge leeftijd en zijn liefdesverdriet krijgt hij geen letter meer op papier. Om hiervan af te komen, verzint hij zijn ideale vrouw en schrijft hij haar brieven. Ze komt daadwerkelijk tot leven en wordt zijn vriendin.

Coogan speelt de grote rivaal van de jonge auteur, Annette Bening speelt zijn moeder. Ze maakt zich zorgen over haar zoon die een moeilijke relatie heeft met haar nieuwe vriend, gespeeld door Banderas. True Blood-actrice Deborah Ann Woll speelt de ex-vriendin van Calvin. Ook Elliot Gould en Chris Messina hebben getekend voor rollen in de komische roadmovie.

He Loves Me wordt gemaakt door regisseursechtpaar Jonathan Dayton en Valerie Faris, dat ook verantwoordelijk is geweest voor Little Miss Sunshine. De komedie uit 2006 was de eerste film die het paar samen maakte. Wanneer He Loves Me in productie gaat, is onbekend. De film moet in 2014 in de bioscoop verschijnen.


Antonio Banderas speelt vriend Annette Bening (Foto: Novum)