'Fer niet naar FC Twente'

Wessenator

Technisch directeur Martin van Geel heeft vandaag in een interview met Voetbal International aangegeven dat Leroy Fer "absoluut niet" zal vertrekken uit Rotterdam. FC Twente jaagt al enige tijd op de middenvelder, maar kan het met Feyenoord maar niet eens worden over de transfersom.

"Ik heb contact gehad met Aldo van der Laan. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit het niet gaat worden, met respect voor elkaars argumenten. Zij kunnen niet, wij willen niet, of tenminste: dan moet er echt een substantieel bedrag tegenover staan. Nou, als het dan niet kan, zeg ik: streep erdoor." vertelde Van Geel aan VI.

De Tukkers hebben onlangs een bod gedaan van ongeveer tweeënhalf miljoen euro, maar dit bedrag is volgens Martin van Geel ver onder de maat. De Rotterdammers willen voor Fer grofweg dezelfde transfersom ontvangen als voor de onlangs naar PSV vertrokken Wijnaldum, hij werd verkocht voor vijf miljoen euro.

De zaakwaarnemer van Fer, Rob Jansen, zegt niets van een 'afgeketste transfer' af te weten: "Er is helemaal niks afgeketst, want er was nog geen deal. Maar als Feyenoord het standpunt huldigt dat Leroy niet naar FC Twente gaat, dan is dat voor hun rekening, want dat is zeker niet het standpunt van Leroy."