Elia ziet uit naar het nieuwe seizoen

Wessenator

Eljero Elia heeft het weer naar zijn zin bij Hamburger SV, mede dankzij de komst van de nieuwe trainer Michael Oenning. Dat vertelde de 24-jarige aanvaller op de clubsite van HSV. "Het gaat erg goed met me, ik heb geen last van blessures en kan alles meedoen. De trainer brengt de goede sfeer weer terug, dat merk je bij alles wat we doen. "

Coach Oenning blijft minimaal tot en met de zomer van 2013 verbonden aan de club uit Hamburg. En Elia kan het goed met hem vinden zo zei hij: "De trainer praat veel met de spelers, dat is voor mij zeer belangrijk. Ik waardeer het als een coach veel contact met me zoekt om dingen uit te leggen en me te helpen." De international verwacht volgend seizoen goede resultaten te boeken: "We hebben er veel jonge jongens bij gekregen. Die talenten wil ik graag helpen. Daar ben ik inmiddels oud genoeg voor."

Eerder dit jaar gaf de Nederlander aan eventueel te willen vertrekken bij de club. Een overstap naar Liverpool of Juventus zag hij wel zitten, maar die plannen lijken van de baan. "Ik ben en blijf bij HSV. Ik heb ook nooit anders gezegd. We hebben een jong team, waarmee alles mogelijk is. "