Slater tegenover Stallone in actiethriller

Redactie

Christian Slater gaat in de nog titelloze actiefilm van Walter Hill spelen. Sylvester Stallone was al verbonden aan het filmproject. Ook Adewale Akinnuoye-Agbaje en Holt McCallany hebben getekend voor rollen, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Stallone speelt in de film een huurmoordenaar uit New Orleans die met een politieagent, gespeeld door Sung Kang, achter de moordenaars van hun partners aan gaan. De Brit Akinnuoye-Agbaje, bekend van de tv-serie Lost en G.I. Joe: The Rise of Cobra, speelt een criminele advocaat die zijn gruweldaden na orkaan Katrina probeert te verdoezelen. McCallany speelt een corrupte smeris en de 41-jarige Slater speelt een man die tussen de verschillende partijen bemiddelt.

Het filmproject heeft als werktitel Bullet to the Head en is gebaseerd op het gelijknamige stripboek. De film wordt geregisseerd door Walter Hill, bekend van actiefilms als 48 Hrs., Another 48 Hrs. en Last Man Standing. Hill vervangt regisseur Wayne Kramer die opstapte omdat hij en Stallone een creatief meningsverschil hadden over de actiefilm.


Slater tegenover Stallone in actiethriller (Foto: Novum)