Swinkels blijft Willem II vooralsnog trouw

Sjors (Sj0rSz)

Arjan Swinkels gaat er vooralsnog vanuit dat hij komend seizoen gewoon bij Willem II zal spelen. De verdediger heeft nog een overeenkomst met de Tilburgers, die medio 2012 zal aflopen. In het verleden liet de voetballer echter doorschemeren niet in de Jupiler League te willen spelen.

Toch lijkt het er op dat Swinkels zijn visie enigszins heeft bijgesteld. "Er heeft zich nog geen enkele club officieel gemeld," liet hij aan Voetbal International weten. "Natuurlijk speel ik liever niet in de Jupiler League, maar als geen club zich meldt heb ik geen keuze."

Willem II degradeerde in het afgelopen seizoen uit de Eredivisie en is in de komende voetbaljaargang actief in de Jupiler League. Het directe gevolg van de degradatie was de komst van veel nieuwe spelers en een nieuwe trainer. De voorbereidingen op de start van het nieuwe voetbaljaar zijn voor Swinkels veelbelovend. "We zijn twee weken bezig en ik heb er een goed gevoel bij. Er staat een frisse, gretige groep die komend jaar bovenin mee wil doen."

Tot slot wilde Swinkels niet te veel speculeren en zal zich voorlopig volledig op Willem II focussen. "Ik ben ambitieus, maar zolang ik niets hoor ben ik met mijn gedachten volledig bij Willem II."