'Localisatie Xenoblade Chronicles is afgerond'

wc-eend

Een poosje geleden hebben we een bericht geplaatst over Operation Rainfall. Dit project was er om Nintendo te laten zien dat mensen Xenoblade Chronicles, The Last Story en Pandora's Tower gelokaliseerd willen hebben in de USA. Om dit te doen zijn enkele acties opgezet waaronder een pre-order-actie en een brievenactie.

Nu heeft een anonieme bron, binnen Nintendo Amerika, bij de organisatie van Operation Rainfall aangegeven dat Xenoblade Chronicles klaar is. De game is vertaald naar het Engels en er zou momenteel gewerkt worden aan een vertaling voor The Last Story. Over Pandora's Tower is nog helemaal niks bekend, buiten de aankondiging van Nintendo in Frankrijk dat de game naar Europa komt. Wat vreemd is, is dat Xenoblade blijkbaar door NoA getest is.

Of deze geruchten kloppen is natuurlijk nog even afwachten, Nintendo heeft officieel nog niks laten weten voor releases in Amerika. Van Xenoblade Chronicles is een aantal jaar geleden al aangegeven dat er plannen waren voor een Westerse versie. Tot kort geleden is het echter erg stil gebleven, maar we weten nu dat op 2 september de game in Europa uitkomt.