Mad Men-actrice betoverd door James Franco

Redactie

Abigail Spencer heeft een rol bemachtigd in de Disneyfilm Oz, the Great and Powerful. De actrice, bekend als één van de vele liefjes van Don Draper in de tv-serie Mad Men, speelt in de film een jonge vrouw die tovenaar Oz, een rol van James Franco, betovert. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Spencers rol zit aan het begin van de film als de tovenaar nog in Kansas zijn kunstjes vertoont. Mila Kunis, Rachel Weisz en Michelle Williams spelen drie heksen die Oz ontmoet als hij strandt met zijn ballon in het mysterieuze land Oz. De twee slechte heksen hebben de macht in het land, maar de bevolking van het land wil dat hij de macht grijpt. De goedaardige heks, gespeeld door Williams, helpt hem daarbij.

Oz, the Great and Powerful is een prequel van het bekende verhaal over de tovenaar van Oz. De film toont hoe de tovenaar de macht heeft gegrepen in het magische land. De opnamen van de avonturenfilm beginnen deze maand in de Amerikaanse staat Michigan. De film moet in het voorjaar van 2013 uitkomen.


Mad Men-actrice betoverd door James Franco (Foto: Novum)