Bruno Mars ontvangen met slipjes

Redactie

Bruno Mars werd dinsdagavond met een hoop gegil en rondvliegende slipjes verwelkomd in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dat de 25-jarige Peter Gene Hernandez het vooral goed doet bij tienermeisjes, bleek maandag al toen de eerste dames zich voor de deuren van de Amsterdamse evenementenhal verschansten.

Na het lange wachten kregen de meiden waar ze voor kwamen. Een plek vooraan, vlak bij hun idool. Mars weet precies hoe hij zijn publiek moet bespelen. Opmerkingen als 'can I kiss you on your lips' en 'put my hand on your hips babe' gingen er als zoete koek in bij de Nederlandse dames. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste kledingstukken richting het podium gingen.

Mars, die begin maart nog in de Amsterdamse poptempel Paradiso stond, zegt uitgekeken te hebben naar zijn concert in de HMH. Bekende nummers als Billionare, Liquor Store Blues en The Other Side werden luidkeels meegezongen door het publiek. Tijdens het nummer 6 Times kwamen zijn 'latin roots' boven. "You make me feel like shaking and dancing", riep de zanger, waarna hij zijn heupen soepel van links naar rechts liet bewegen.

Mars sloot zijn concert af met zijn grootste hits, Just the Way You Are en Grenade. Na de laatste tonen liet hij vele tienermeiden in katzwijm achter. De dames zijn het erover eens, Bruno is klaar voor 'het grote werk'. Volgende keer hopen ze hun idool te zien in een Ahoy of Gelredome.

Bruno Mars
Bruno Mars (Foto: FOK! / Leonie den Boef)