Vreemde wezens in Dragon's Dogma-trailer

Inge (tombolafan)

Beelden van Capcoms nieuwe spel Dragon's Dogma laten een wereld zien vol met fantastische wezens. In deze wereld is het de taak van de gamer om een draak op te sporen en te doden. Dit met twee medestanders, die leren van de acties die de gamer onderneemt. Het actie-gevechtsspel biedt een groot aantal uitdagingen.

Zo is heel veel in het spel van invloed op de gevechten; denk aan de lengte van de benen van het personage, de zwaarte van het wapen dat hij gebruikt, en de manier waarop hij de vijand raakt. Ook is het spel gesitueerd in een verhaal dat op zichzelf al mooi is om te ervaren.

Naast "gewone" tegenstander komt de gamer ook fantasiewezens tegen, zoals goblins, griffioenen en draken. Elk wezen moet op zijn eigen manier verslagen worden.

In het spel is dezelfde grafische stijl gebruikt als in Resident Evil 5 en Lost Planet 2, wat ervoor zorgt dat de gedetailleerde wereld uitnodigt tot onderzoeken. De makers van Dragon's Dogma werkten eerder aan Resident Evil 4 en Devil May Cry 4. Geniet hieronder alvast van de beelden.