William Shatner organiseert Star Trek reunie

dekatophetspek

Ondanks dat hij van J.J. Abrams niet mee mocht doen aan de reboot van Star Trek in 2009, blijft William Shatner trots op zijn connectie met de legendarische sciencefiction serie en de ontelbare fans. 

Shatner, oftewel de eerste Captain Kirk, werkt momenteel aan een film getiteld The Captains. In de documentaire interviewt Shatner de mensen die in de afgelopen jaren de gezagvoerder mochten zijn in de diverse spin-offs van Star Trek. Zo zien we Patrick Stewart (Capt. Picard - Star Trek the Next Generation 1987-1994), Kate Mulgrew (Capt. Janeway - Star Trek Voyager 1995-2001), Avery Brooks (Capt. Sisko - Star Trek Deep Space Nine 1993-1999), Scott Bakula (Capt. Archer - Star Trek Enterprise 2001-2005) en Chris Pine (de jonge Capt. Kirk in de film uit 2009).

The Captains gaat volgende maand op de San Diego Comic Con in première en zal daarna online te zien zijn op Epix. Op die website zal ook live een gesprek met Shatner te zien zijn. De regie van dat interview is in handen van Kevin Smith. 

Onder de noemer 'Shatnerpalooza' zal een week lang aandacht worden besteed aan de film en televisie carrière van 's werelds meest bekende ruimtevaarder aller tijden. The Captains gaat op 22 juli in première. Voor wie niet zo lang kan wachten is er al vast een trailer uitgebracht.

De trailer voor The Captains