Stuntman bijna gescalpeerd op set van The Avengers

dekatophetspek

Op de set van Joss Whedon’s The Avengers vond afgelopen vrijdag een heftig schrikmoment plaats. Bij het oefenen van een stunt werd een stuntman bijna gescalpeerd.

Stuntman Jeremy Fitzgerald is geen nieuwkomer in het vak. Zijn CV vermeldt zo'n 100 films waaronder Sin City, Live Free or Die Hard en Spider-Man 3. Fitzgerald was bezig met voorbereidingen voor een stunt waarbij hij van zo'n 9 meter hoogte uit een gebouw zou vallen. Dat ging echter niet helemaal goed en de ongelukkige stuntman landde met zijn hoofd op een baksteen. Fitzgerald raakte bij het ongeluk een stuk van zijn hoofdhuid kwijt. (foto - bron TMZ)

De stuntman kon ter plekke worden behandeld en ging daarna verder met het oefenen van de stunt. The Avengers is wederom een Marvel film met een ijzersterke cast met onder andere Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders en Stellan Skarsgård. De film draait vanaf 3 mei 2012 in de Nederlandse bioscopen.