Werd Ryan Dunn's dood door fans veroorzaakt?

dekatophetspek

Werd de dood van acteur Ryan Dunn veroorzaakt door onwetende fans? De Amerikaanse politie schijnt daar zo over te denken. De beschuldigende vinger van de arm der wet wijst in de richting van een aantal Jackass fans.

Na het bekijken van camerabeelden, uit de bar waar Dunn een paar uur voor zijn dood was, weet de politie dat Dunn twee bier en vier borrels heeft gekocht. Daarnaast kreeg hij van een aantal fans extra borrels en bier. Uit dit gegeven heeft men opgemaakt dat de fans indirect medeverantwoordelijk waren voor het ongeluk waarbij Dunn en zijn vriend Zachary Hartwell om het leven kwamen.

Natuurlijk hebben de autoriteiten het recht om te stellen dat fans Dunn dronken hebben gevoerd door drankjes voor hem te kopen, maar het was beter geweest als deze informatie privé was gebleven. Stel je voor dat je bij dat bewuste groepje fans hoort en dat je nu weet dat je hebt meegewerkt aan de dood van 2 mensen, waaronder je idool waarvoor je een drankje had gekocht. Daar gaat niemand zich beter van voelen.