Müller: "Bayern pakt dit jaar de titel"

Olga Kroeders

Bayern München-speler Thomas Müller heeft vertrouwen in het komende seizoen. Volgens de Duitser herovert de club uit München de titel in de Bundesliga.

In gesprek met Bild laat de Duits international weten dat hij Borussia Dortmund niet onderschat: "We weten natuurlijk dat Borussia Dortmund een geduchte tegenstander is, dat hebben we afgelopen seizoen gezien", aldus de aanvallende middenvelder. Bayern werd afgelopen seizoen derde en plaatste zich daarmee voor de voorronde van de Champions League.

Müller liet verder weten dat hij veel vertrouwen heeft in het nieuwe seizoen. "Ik ben erg gelukkig met de transferspolitiek van de club", aldus de 22-jarige speler. "Ik weet gewoon dat we de schaal volgend jaar weer naar München brengen", vervolgt de international zelfverzekerd.

Na een teleurstellend seizoen ondergaat Der Rekordmeister een behoorlijke metamorfose. De Duitser Jupp Heynckes volgt interim-trainer Andries Jonker op als hoofdverantwoordelijke en in Manuel Neuer vond Bayern de nieuwe doelman. Verder hoopt de club nog een topverdediger aan te trekken. Bayern werd daardoor in verband gebracht met de Braziliaan Alex van Chelsea.