Takagi hoopt op topclubs door FC Utrecht

Sjors (Sj0rSz)

Yoshiaki Takagi ziet het helemaal zitten bij FC Utrecht. De jonge Japanner tekende vorige week een contract bij de Domstedelingen.

De 18-jarige Takagi is erg blij met zijn transfer van het Japanse Tokyo Verde 1969 naar de Domstedelingen. Hij noemt het een droom die uitkomt. De jongeling debuteerde vorig jaar in Japan en heeft bij FC Utrecht een contract voor vijf jaar getekend. Hij hoopt dat de club een opstapje kan zijn naar grotere clubs.

"Ik hoop dat ik goed genoeg speel om de aandacht te krijgen van alle topclubs. Ik wil mezelf ook in de kijker spelen van het nationale team", zegt Takagi volgens Voetbal International tegen diverse Japanse media. "Ik maak me geen zorgen, ik weet dat ik het in me heb. Ik heb me de afgelopen jaren sterk ontwikkeld."

De eerste training van het seizoen van FC Utrecht start op maandag 27 juni. Ricky van Wolfswinkel is daar niet meer bij. Hij vertrok naar Sporting Lissabon. De vraag is of Kevin Strootman en Dries Mertens nog aanwezig zullen staan. Beide spelers staan in de belangstelling van PSV.