Family Guy Online blijkt browser-game

Al eerder berichtten we over de mysterieuze bèta van Family Guy Online. Vandaag heeft Eurogamer de scoop en weet te vertellen dat Family Guy Online een browser-game is en dat deze zal launchen in de herfst. De speculatie rond de game was groot en de eerste gedachte hierbij was dat het zou gaan om een Massive Multiplayer Online-game.

De humor is in ieder geval net zo aanwezig als in de serie. Op de site staan polls en ook in het aanmeldingsformulier stonden debiele vragen en opmerkingen. Zo werd er het volgende gevraagd:

Which Family Guy character would you least like to play as in a game?
Stewie's sister
Peter's daughter
Meg

Ook bij het afronden van de inschrijving voor de bèta werd nog even gehint aan wat de speler nu eigenlijk had ondertekend:

"So you're in line for the Closed Beta of Family Guy Online. Thanks for signing up. Gotta ask though - did you read the Terms of Use? The Privacy Policy? I mean actually read them? You didn't, did you? You really have no idea what is in there, but you accepted it anyway.

Don't worry about it. It's all pretty standard stuff, except for the part about harvesting your reproductive cells for a top secret government project to make half-horse half-human super-soldiers."

Nog veel details met betrekking tot de game zijn onduidelijk. Het enige wat vrijgegeven is, is dat men 'Clams' kan verzamelen. Deze Clams zijn, naast geld, een betaalmiddel in Family Guy Online. Zodra er meer informatie bekend is laten wij dat jullie uiteraard zo snel mogelijk weten. Giggity.