The Boss rouwt om Clarence Clemons

Djeez

Bruce Springsteen is diep geschokt door het overlijden van Clarence Clemons. "Met een overweldigend verdriet brengen we onze vrienden en fans op de hoogte dat onze geliefde vriend en bandlid, Clarence Clemons is overleden", schrijft The Boss op zijn website.

"Clarence heeft een fantastisch leven geleid en droeg een liefde met zich mee die ervoor zorgde dat mensen van hem gingen houden. Hij hield van zijn saxofoons en zijn fans, en gaf iedere avond alles op het podium."

Clemons was al sinds 1972 het gezicht van de E Street Band. Decennialang heeft hij saxofoon gespeeld voor de begeleidingsband van Springsteen. "Zijn verlies is niet te meten en we zijn vereerd en dankbaar hem te hebben gekend en dat we de mogelijkheid hebben gehad om bijna veertig jaar naast hem te staan."

"Hij was mijn grote vriend, mijn partner, en met Clarence aan mijn zijde waren mijn band en ik in staat om een verhaal veel dieper dan gewoonlijk in onze muziek te vertellen. Zijn leven, zijn nagedachtenis, en zijn liefde zullen voortleven in dat verhaal en in onze band."


Nooit meer geweldige solo's tijdens concerten...