Vitesse aast op Japanse middenvelder

donroyco

Kunimitsu Sekiguchi moet de nieuwste aanwinst van Vitesse worden. De Japans international moet volgend seizoen het Arnhemse middenvelder versterken. Omroep Gelderland maakt melding van het feit dat technisch directeur Ted van Leeuwen de 25-jarige Sekiguchi maakte op 8 oktober van het vorig jaar zijn debuut als international tegen Argentinië.

Sekiguchi kan de tweede Japanner worden in het elftal van Vitesse. Met Michichiro Yasuda heeft Vitesse ook al een Japanse verdediger. Vitesse, dat afgelopen seizoen ternauwernood de nacompetitie ontliep, is druk op zoek naar versterkingen. Met eigenaar Merab Jordania vormt geld geen probleem meer, dus zou de club in staat moeten zijn om deze zomer een kwaliteitsinjectie te ondergaan.

Ismaïl Aissati was tot nu toe de enige speler die deze zomer werd vastgelegd. Hij kwam definitief over van Ajax, maar speelde al een jaar op huurbasis in GelreDome. Van de spelers die vorig seizoen na de komst van Jordania werden aangetrokken zijn er ook een hoop alweer uitgevoetbald in Arnhem. Nacer Barazite verliet Vitesse alweer in de winter, terwijl ook Jordi López en Marti Riverola de club mogen verlaten.