Deep Silver kondigt Winter Stars aan

Roy

Deep Silver komt dit jaar met een motion controlled wintersportgame. De game krijgt de naam Winter Stars mee en verschijnt voor Xbox Kinect, PlayStation Move en Wii Balance Board. Winter Stars richt zich op iedereen en komt daarom met een unieke familiemodus waarin ieder zijn eigen moeilijkheidsgraad kan instellen.

Winter Stars kent elf disciplines: paraskiën, curling, snowmobile, bobsleeën, afdaling, schoonrijden op de schaats, biatlon, freeride skiën, snowboard cross, skispringen en kortebaanschaatsen. In de spannende multiplayermodus kunnen maximaal vier spelers in dynamische online of offline wedstrijden voor het kampioenschap gaan, of gewoon genieten van de verscheidenheid aan minispellen rond het thema wintersport.

De solomodus heeft een centrale verhaallijn en bevat niet alleen een uitgebreid systeem voor het ontwikkelen van de carrière en het personage, maar ook een aantal bijzondere uitdagingen, zoals trainingen die tussen de evenementen door voor arcadeplezier zorgen. Console-atleten kunnen de verdiende ervaringspunten besteden aan nieuwe uitrusting en het verbeteren van hun vaardigheden als voorbereiding op de komende uitdagingen en om hun team op weg naar de overwinning te ondersteunen.

De game moet eind dit jaar in de winkels liggen.