Team Lotus strikt General Electric als sponsor

Peterselieman

Team Lotus heeft met General Electric een grote sponsor weten binnen te halen. De logo's van een van de grootste technologische bedrijven ter wereld zal bij de eerstvolgende race op de bolides gaan verschijnen.

"Dit is de bevestiging dat wij als team grote vooruitgang boeken. We hebben een akkoord gesloten met een van de meest vooraanstaande bedrijven ter wereld. We denken al hardop na over de vlakken waarop wij elkaar kunnen ondersteunen. Denk daarbij aan platformen als elektronische technologieën, materiaalwetenschappen en ontwerpprocessen," zei teameigenaar Tony Fernandes die denkt dat beide partijen veel van elkaar kunnen leren en dit in de toekomst tot verbeteringen voor werknemers van beide bedrijven moet leiden.

GE en Fernandes kennen elkaar uit de luchtvaart, waar Fernandes met AirAsia een vliegmaatschappij heeft. "We werken al vele jaren met Tony samen en zijn bekend met zijn enorme toewijding op het vlak van luchtvaart. De wereldwijde uitstraling en populariteit van de Formule 1 bood ons een unieke mogelijkheid en we kunnen niet wachten op de mooie resultaten die Tony gaat boeken nu wij onderdeel uitmaken van Team Lotus," zei GE-baas Jeff Immelt.