"Stekelenburg zou passen bij AS Roma"

André

AS Roma is geïnteresseerd in Maarten Stekelenburg. Volgens diens zaakwaarnemer Rob Jansen is de keeper van Ajax al op de hoogte van de Italiaanse belangstelling.

"We weten dat AS Roma geïnteresseerd is", zegt Jansen tegen Radio Radio. "Tot nu toe is er echter nog geen direct contact tussen de twee partijen geweest. Wel is AS Roma een club waar we interesse in hebben. Maarten zou daar als meevoetballende keeper uitstekend passen. Als AS Roma concreet wordt heeft die club prioriteit."

Stekelenburg heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gekeept. Twee maanden voor het einde van de competitie brak de doelman zijn duim op een training. Sindsdien heeft hij niet meer kunnen spelen in Amsterdam. Stekelenburg heeft aangegeven open te staan voor een vertrek, maar sprak ook al met Ajax over een eventueel nieuw contract.

Lange tijd werd Stekelenburg in verband gebracht met Manchester United. Maar The Red Devils lijken te gaan kiezen voor David de Gea van Atlético Madrid. Stekelenburg heeft overigens concurrentie voor de transfer naar Roma. Ook Sergio Romero van AZ zou in de belangstelling staan.