Özil zegt 'nee' tegen Manchester United

donroyco

Manchester United heeft een poging gewaagd om Mesut Özil warm te maken voor een transfer naar Engeland. De Real Madrid-middenvelder reageerde afwijzend. Toen de Engelse kampioen informeerde of de Duitse balvirtuoos interesse had, zei zijn zaakwaarnemer Reza Falezi: "Bedankt, maar Özil is erg gelukkig bij Real Madrid. Manchester United behoort niet tot de opties", aldus de belangenbehartiger volgens Marca

De middenvelder kwam na een goed WK in Zuid-Afrika over van Werder Bremen voor vijftien miljoen euro. Bij Real Madrid etaleerde hij zijn klasse afgelopen seizoen eveneens, maar trainer José Mourinho deed niet altijd een beroep op hem. In enkele grote wedstrijden werd Özil aan de kant gehouden vanwege tactische redenen. 

Manchester United is op zoek naar een speler die het spel volgend seizoen moet verdelen op Old Trafford. Ook Wesley Sneijder staat op het verlanglijstje van Ferguson. De Nederlander heeft echter al meermaals aangegeven het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Internazionale.