"Lazio-supporters gaan van Klose houden"

donroyco

AC Milan-verdediger Massimo Oddo denkt dat zijn voormalig werkgever Lazio er goed aan heeft gedaan door Miroslav Klose aan te trekken. De 33-jarige Oddo kwam in het verleden korte tijd uit voor Bayern München en kent Klose nog van zijn periode in Zuid-Duitsland.

De Italiaan denkt dat Lazio veel plezier gaat beleven aan de spits, die transfervrij overkomt van Bayern. Oddo vindt Klose een aanwinst voor de Italiaanse Serie A. "Ik ben erg gelukkig met de overstap van Klose naar Italië. Hij is een echte kampioen. Ik vind het ook mooi dat hij voor Lazio gaat spelen, als supporter van Lazio", zei Oddo tegen La Lazio siamo noi.  "Lazio-president Claudio Lotito heef een uitzonderlijke speler vastgelegd", aldus de verdediger.

"Ik weet zeker dat Klose het goed gaat doen en veel doelpunten gaat maken. Hij is daarnaast een goede jongen. Misschien een beetje introvert, maar hij spreekt vooral met zijn voeten. Hij is een echte professional en werkt altijd keihard. De Lazio-fans gaan van hem houden", aldus Oddo.