Cleverley wil opvolger Scholes worden

donroyco

Wesley Sneijder en Luka Modric zijn niet nodig bij Manchester United. Dat heeft Tom Cleverley, een 21-jarig talent van United, laten weten in Manchester Evening News. Paul Scholes stopt met het bedrijven van profvoetbal, terwijl Owen Hargreaves moet vertrekken bij United. Manager Sir Alex Ferguson zou daarom de portemonnee willen trekken voor versterkingen, maar volgens Cleverley is dat niet nodig.

"Het is erg lastig om Paul Scholes te vervangen. Hij is een winnaar en een geweldige speler. Elk team zou zo'n speler missen, maar er moet altijd een vervanger klaar staan. Ik hoop dat ik de kans krijg en kan laten zien dat hij niet zó erg wordt gemist", aldus de zelfverzekerde Cleverley.

Afgelopen seizoen speelde de middenvelder op huurbasis voor Wigan Athletic. "Hopelijk kan ik de lijn doortrekken en de club geld besparen. Wigan heeft mij flink geholpen en ik voel dat ik klaar ben voor het grote werk bij United. Ik heb reeds met de manager gesproken, het waren goede gesprekken. Na het EK -21 praten we verder."