Hofs: ''Ik luister naar elke aanbieding''

Olga Kroeders

Nicky Hofs werd onlangs ontslagen bij het Cypriotische AEL Limassol. De Arnhemmer heeft nog geen idee waar hij zijn loopbaan zal vervolgen, maar houdt alle opties open.

''De tijd is moeilijker geworden ook voor voetballers, dus ik luister naar elke aanbieding'', verklaart de voormalig Vitesse- en Feyenoord-middenvelder tegenover RTV Rijnmond. Hoewel van een terugkeer naar één van zijn vorige clubs niet concreet sprake is, behoort ook dat dus tot Hofs' opties.

''Feyenoord is samen met Vitesse nog steeds mijn club en ik heb daar mooie tijden meegemaakt. Ik heb ze de laatste jaren op de voet gevolgd en gelukkig hebben ze het in de tweede seizoenshelft goed gedaan'', aldus de aanvallende middenvelder.

De 28-jarige Hofs speelde tussen 2005 en 2008 in het shirt van Feyenoord. In de winterstop van seizoen 2004-2005 liet hij z'n geboortstad Arnhem achter zich voor een avontuur in Rotterdam. In de zomer van 2008 bewandelde hij de omgekeerde weg. Hij speelde daarna nog twee seizoenen voor Vitesse (61 wedstrijden, 8 goals), waarna hij naar Cyprus vertrok.