Actrices Bridesmaids op 'huwelijksreis' in Amsterdam

CoJackso

Gilmore Girls-actrice Melissa McCarthy verspreidt graag geruchten over Kristen Wiig, haar tegenspeelster in de komedie Bridesmaids. "We zijn getrouwd", roept de actrice uit tegen Novum Nieuws. "Dit is onze huwelijksreis." McCarthy is met Wiig in Amsterdam.

"Het zou een goed liefdesverhaal zijn voor de film", reageert Wiig op het verzonnen gerucht. Maar een huwelijk tussen de twee actrices zou waarschijnlijk niet lang standhouden. "Dat gaat niet goed", zegt Wiig. Bovendien is McCarthy, bekend van haar rol als Sookie St. James in de serie Gilmore Girls, al getrouwd.

Hoewel McCarthy in Bridesmaids een bruidsmeisje speelt, raadt ze bruiden zelf aan vooral mannen te vragen voor de belangrijke rol op de grote dag. "Vraag alleen je homovrienden, dan komt alles goed", grapt de actrice. Ze trouwde in 2005 met acteur Ben Falcone, die ook een klein rolletje heeft in de film. Haar vrijgezellenfeest heeft ze bescheiden gevierd in een karaokebar. "Maar ik heb wel foto's die heel gênant zijn."

Bridesmaids is een komedie over de dertiger Annie, de rol van Wiig, die haar leven niet op orde heeft. Haar vriendin Lilian, een rol van Wiigs Saturday Night Live-collega Maya Rudolph, vraagt Annie als haar ceremoniemeester. Bridesmaids is vanaf 7 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.


Actrices Bridesmaids op 'huwelijksreis' in Amsterdam