David Arquette geeft zus Patricia rol in thriller

CoJackso

Patricia Arquette heeft een van de vrouwelijke hoofdrollen te pakken in de film Glutton. De psychologische thriller wordt geregisseerd door haar broer David Arquette.

Waar Glutton precies over gaat is nog niet duidelijk, maar het uitgangspunt van de film lijkt sterk op die van de film Misery. Die horrorfilm uit 1990 gaat over een schrijver die gevangen wordt genomen door een gestoorde fan.

De hoofdrol in Glutton is voor voormalig ER-acteur Abraham Benrubi, die een aan het bed gekluisterde man speelt. Arquette vertolkt de zus en verzorger van het personage, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety. De andere vrouwelijke hoofdrol is voor Kacey Barnfield. De Resident Evil: Afterlife-actrice speelt een blinde buurvrouw.

De 43-jarige Patricia Arquette is bekend van de actiefilm True Romance en de tv-serie Medium. De 39-jarige David Arquette speelde onder meer in de Scream-filmreeks en maakte in 2006 zijn regiedebuut met de horrorfilm The Tripper.

De opnamen van Glutton gaan volgende maand van start in Canada. De film wordt uitgebracht in 3D, maar wanneer is nog onbekend.


David Arquette geeft zus Patricia rol in thriller (Foto: Novum)