'Galatasaray gaat niet meer voor Isaksson'

Peterselieman

Galatasaray lijkt geen poging meer te gaan wagen om PSV'er Andreas Isaksson in te lijven. De Turken zijn in verregaande onderhandelingen met Lazio-doelman Fernando Muslera.

Isaksson stond eerder nog nadrukkelijk in de belangstelling van de Turkse topclub, die dit seizoen niet kon imponeren in de Süper Lig. De Zweedse doelman, die vaak bekritiseerd wordt bij PSV, zou niet onwelwillend staan tegenover een nieuwe club. Galatasaray gaat echter voor Muslera.

De Uruguayaans international is volgens Turkse media dichtbij een akkoord met Galatasaray. De doelman van Lazio wil deze zomer vertrekken uit de Italiaanse hoofdstad vanwege een conflict met de clubleiding. Beide clubs zouden al een akkoord hebben bereikt over de komst van Muslera.

Galatasaray hoeft geen transfersom te betalen omdat middenvelder Lorik Cana in de deal wordt betrokken. De Albaniër verhuist naar Lazio en heeft al een akkoord bereikt met de Italianen. De transfers worden waarschijnlijk komende week bekendgemaakt. Isaksson blijft voorlopig bij PSV.