MVV trekt drie nieuwelingen aan

Michel (methodmich)

MVV Maastricht heeft zich versterkt met drie verdedigers. Sjoerd Winkens, Kjell Knops en Marc Eberle verdedigen volgend seizoen de kleuren van MVV. Winkens tekende voor drie seizoenen, Knops en Eberle verbonden zich voor twee seizoenen aan de Limburgers.

De 28-jarige Winkens is afkomstig van Helmond Sport. Hij maakt zijn rentree in de Geusselt, waar hij al negen seizoenen deel uitmaakte van de A-selectie. De verdediger uit Geleen speelde in die periode 203 competitiewedstrijden voor MVV. De afgelopen twee jaar speelde Winkens voor Helmond Sport.

De 23-jarige Knops werd overgenomen van zondagtopklasser EVV. Daar maakte Knops, afkomstig uit de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade, een sterk seizoen door. MVV biedt de verdediger uit Wijlre, die ooit één keer voor Roda JC speelde in de Eredivisie, een nieuwe kans als prof.

De 31-jarige Eberle is een Duitser, die eerder in Nederland speelde voor Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo. De in Aken geboren Eberle speelde verder voor diverse Belgische clubs, maar beleefde ook een avontuur op Cyprus. Recent was hij actief voor het Zuid-Afrikaanse Mpumalanga Black Aces.