[E3] Konami "MGS HD, ZOE HD en meer"

wc-eend

Afgelopen nacht heeft Konami hun plannen voor de E3 en daarna bekendgemaakt. Er komt een HD-verzameling voor Metal Gear Solid, Zone of the Enders en Silent Hill. Meer informatie kan je hieronder lezen en wil je de hele presentatie zien, bekijk dan het filmpje onderaan het bericht.

  • De MGS HD-collectie zal MGS2: Sons of Liberty, MGS3: Snake Eater en MGS: Peace Walker bevatten en zal verschijnen voor PS3 en Xbox 360.
  • De Zone of Enders HD-collectie zal het eerste deel en het tweede deel uit de serie bevatten en ook voor PS3 en Xbox 360 verschijnen.

Beide collecties zullen nieuwe graphics krijgen, nieuwe interfaces, trophy's en achievements, mogelijkheid tot het gebruiken van de rechter thumb-stick en force feedback. Daarnaast zal er ook een nieuwe mogelijkheid komen om savefiles tussen de PSP en PS3 uit te wisselen zijn bij bijvoorbeeld MGS: Peace Walker.

MGS: Rising zal niet aanwezig zijn tijdens de E3 dit jaar maar tijdens het onderstaande filmpje is er wel wat art van het spel getoond en is er gemeld dat de game nog wel op de juiste planning zit.

In het filmpje is ook een klein stukje, off screen, van Kojima zijn nieuwe project getoond. Deze game draait op de nieuwe 'Fox Engine', verder is er nog niks bekend gemaakt over de game.

Verder zien we in het filmpje beelden van PES 2012, MGS 3DS en NeverDead. Aan het einde van het filmpje zien we ook nog eens een teaser naar iets wat met een nieuwe Contra te maken kan hebben. Bekijk het gehele filmpje hieronder.