C. Ronaldo wil Real Madrid niet verlaten

Sjors (Sj0rSz)

Real Madrid hoeft niet te vrezen voor een vertrek van Cristiano Ronaldo. De Portugees zegt dolgelukkig te zijn bij de Spaanse hoofdstedelingen.

Manchester City zou bereid zijn 180 miljoen euro uit te trekken voor de komst van de vleugelspeler, maar Ronaldo is niet van plan daarop in te gaan. "Ik ben gelukkig bij Real. Ik wil meer prijzen winnen met de club en heb zeker niet de intentie te vertrekken", neemt hij de speculaties rond zijn persoon weg.

Voordat Ronaldo zich weer gaat richten op Real Madrid, staat hem de EK-kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Noorwegen te wachten. De Noren zijn groepshoofd in Groep H. Het eerste onderlinge duel tussen beide landen werd in Scandinavisch voordeel beslist.

"Wat er in Noorwegen gebeurde, was een fout van onze kant. Noorwegen zal allesbehalve open spelen en veel spelers achter de bal houden. Desondanks ben ik vol vertrouwen dat wij het geduld op kunnen brengen en gaan scoren. Het zal lastig worden, maar ik denk dat wij gaan winnen", aldus Ronaldo.