Schoolreisje eindigt bij Hooters

Djeez

Een schoolreisje voor een groep tweedeklassers uit de Amerikaanse staat Pennsylvania had onlangs een wel heel 'happy end'. De kinderen mochten vorige week na een bezoekje aan een aquarium een hapje eten bij de befaamde fastfoodketen Hooters.

De pubers van de Berwick Middle School waren op excursie geweest naar het National Aquarium. Omdat de groep met honderd kinderen te groot was om in een enkel restaurant te gaan eten, besloten de begeleiders de groep te splitsen en de scholieren te verspreiden over verschillende restaurants.

Zo doende kwam het dat vijftien tot twintig 14- en 15-jarigen bij het restaurant met de rondborstige serveersters terechtkwamen. Hoewel Wayne Brookhart van de bewuste school het liever anders had gezien, heeft hij gezegd geen klachten van verontruste ouders te hebben ontvangen.

Woordvoerder Mike McNeil van Hooters heeft in een verklaring laten weten dat hun restaurants wel vaker grote groepen van eten voorzien. Zo zouden onder andere sportteams en kerkelijke organisaties graag een bezoekje brengen aan de tietensnackbar. Onder hen bevinden zich ook veel tieners en jongere kinderen.


Hooters, voor bier en tieten