[Update] WWE Smackdown vs Raw wordt gewoon WWE

Redactie

[Update 22:10] Onderaan het bericht zijn negen screenshots en een trailer van het spel toegevoegd. Op de screens zien we verschillende acties van de worstelaars. In de trailer met Randy Orton in de hoofdrol zien we op het einde een kort stukje gameplay.

WWE 12 is het nieuwste deel in de populaire worstelserie WWE Smackdown vs Raw. Dat heeft game-uitgever THQ woensdag bekendgemaakt. De game-uitgever heeft de subtitel Smackdown vs Raw, die in 2004 zijn intrede maakte, geschrapt. WWE 12, gebaseerd op de smeuiige worstelcompetitie waarin de worstelaars ook acteurs zijn, wordt gemaakt voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

In de WWE-worstelcompetitie staan spektakel en show centraal. In WWE 12 komt dit tot uiting in bijvoorbeeld de op competitie gerichte spelfunctie Road to Wrestlemania of WWE Universe 2.0. In WWE Universe moeten spelers hun eigen personage maken en daarmee wedstrijden spelen en verhalen doorlopen. Met het personage kunnen spelers vrienden en vijanden maken, afhankelijk van de keuzes die ze voor het personage maken.

De komende zeven jaar heeft game-uitgever THQ de rechten om spellen te maken rond de populaire worstelcompetitie. Zo kwam het gamebedrijf dit jaar al met WWE All-Stars, een worstelgame gebaseerd op historische worstelaars, waaronder Hulk Hogan.

WWEWWEWWEWWEWWEWWEWWEWWEWWE