Liza Sips is bang voor flop

Steven (raistlin6)

Liza Sips doet haar uiterste best om haar eerste bioscoopfilm tot een succes te maken. De 20-jarige actrice speelt de hoofdrol in de paardenfilm Penny's Shadow, die binnenkort in de bioscoop draait. Sips voelt een grote verantwoordelijkheid om de film niet te laten floppen.

Sips werd bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Ik ben heel dankbaar dat ik deze film mocht doen na een soap. Het komt niet vaak voor dat iemand zo'n kans krijgt, dus daar ben ik heel blij om. Het is echt een droom die is uitgekomen."

Nu de première dichterbij komt, krijgt de actrice flink de zenuwen. "Ik besefte op een gegeven moment opeens dat als die film ontzettend flopt ik daar wel een hele grote bijdrage in heb. Maar als het een succes wordt, is het een ontzettend compliment voor jezelf."

"Ik merk dat ik meer dan ooit bezig ben om de film te benoemen. Jonge meisjes beginnen op straat wel eens tegen me te praten, omdat ze me kennen van televisie. En dan begin ik over die film", lacht de actrice. "Ik probeer er zo veel mogelijk mensen heen te trekken." Penny's Shadow gaat volgende week zondag in première.


Liza Sips (Foto: Novum)