Lindsay Lohan ziet rol Carrie wel zitten

CoJackso

Lindsay Lohan zou dolgraag de titelrol willen spelen in de remake van de horrorfilm Carrie. Volgens een bron dichtbij Lohan staat ze te popelen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Stephen King, die het boek schreef waarop de film is gebaseerd, opperde de hoofdrol voor de getroebleerde actrice. Hij zei het leuk te vinden als Lohan in de huid zou kruipen van het doorgeslagen meisje Carrie met telekinetische gaven. "Ik zou daar achter kunnen staan als de film wordt geregisseerd door bijvoorbeeld David Lynch of David Cronenberg", zei hij vorige week tegen tijdschrift Entertainment Weekly.

De 24-jarige Lohan, die zichzelf de afgelopen maanden meermaals liet opnemen in een afkickkliniek, is dolenthousiast over de rol. Ze is een grote fan van het werk van de horrorspecialist en ze zou ook graag in de aankomende boekverfilming van The Dark Tower willen spelen.

Vorige week werd bekend dat Carrie opnieuw wordt verfilmd. In 1976 werd het debuut van King geregisseerd door Brian DePalma met John Travolta, Sissy Spacek en Piper Laurie in de hoofdrollen. Lohan probeert haar filmcarrière weer op de rails te krijgen. Ze werd vorig jaar na een aantal misdragingen uit de film Inferno over pornoactrice Linda Lovelace gezet. Nu heeft ze getekend voor een rol in de maffiafilm Gotti: Three Generations met John Travolta.


Lindsay Lohan ziet rol Carrie wel zitten (Foto: Novum)