Milan wil gewilde Seedorf graag behouden

donroyco

Clarence Seedorf weet nog niet precies waar hij volgend seizoen speelt. AC Milan wil de oud-international graag behouden, maar er liggen vooral Braziliaanse kapers op de kust. Seedorf heeft bij Milan een aflopend contract, waardoor er veel belangstelling is voor de ervaren middenvelder. De oud-Ajacied lijkt zelf te twijfelen over zijn toekomst.

De Braziliaanse clubs Botafogo, Flamengo en Corinthians hopen de 35-jarige Seedorf te verleiden tot een transfer. Corinthians-manager Tite verklaarde tegenover Braziliaanse media dat hij snel duidelijkheid verwacht van Seedorf. "We zijn al enige tijd in gesprek, maar we moeten nog even afwachten. We hopen dat we meer duidelijkheid krijgen binnen enkele dagen", zei de clubbestuurder.

Milan lijkt Seedorf echter graag te willen behouden. "Seedorf is een kampioen die hoort bij een club als AC Milan. Iedereen wil hem graag behouden. Hij heeft bovendien een sterke band met Milaan", verklaarde algemeen directeur Ariedo Braida van AC Milan tegen Corriere dello Sport.