Bosz: "Hebben het in Almelo laten liggen"

Frank (franklop)

Peter Bosz en Heracles Almelo zijn uitgeschakeld in de strijd om een ticket voor Europees voetbal. Bij FC Groningen verloren de Heraclieden met 2-1 na de eerdere 3-2 overwinning.Heracles-trainer

Bosz baalde na afloop van de uitschakeling voor Europees voetbal. De coach van de Heraclieden vond dat zijn ploeg het thuis al had laten liggen. "We hebben het in Almelo laten liggen," aldus Bosz op de persconferentie. Heracles had meer moeten scoren in eigen huis.

"De marge had groter moeten zijn dan één treffer. En we hadden vandaag te veel spelers die onder hun niveau speelden. En dat is in zo'n wedstrijd niet genoeg. Dan moet je top zijn," zei Bosz, die Petter Andersson en Oluwafemi Ajilore zag scoren voor tegenstander Groningen.

De aansluitingstreffer van invaller Glynor Plet kwam te laat voor Heracles, dat in de reguliere competitie op de achtste plaats eindigde. Bosz kreeg in de warming-up van de wedstrijd in de Euroborg een tegenvaller te verwerken omdat Willy Overtoom geblesseerd wegviel.