Neuer weet niets over voortgang transfer

Olga Kroeders

Schalke 04-doelman Manuel Neuer lijkt dicht tegen een transfer naar Bayern München aan te zitten, maar kan zelf niet aangeven wanneer de kogel door de kerk is.

Na afloop van de gewonnen bekerfinale van gisteren tegen MSV Duisburg was het de grote vraag of dit voor Neuer de laatste wedstrijd in het doel van Schalke is geweest. De 25-jarige keeper wist hierop echter geen antwoord te geven, dus wachten de supporters van Die Königsblauen voorlopig nog in spanning af.

"Mijn antwoord is duidelijk. Ik heb geen idee", zo luidde het korte antwoord van de Duitse international tegenover Sky. Enigszins merkwaardig is dit standpunt van de doelman wel, aangezien Bayern München-voorzitter Uli Hoeness onlangs bekend maakte dat Bayern al overeen is gekomen met Schalke.

Neuer blijft echter doorverwijzen naar andere mensen als hem de vraag wordt gesteld. "Ga naar de verantwoordelijke mensen. Ik heb geen enkele informatie en ik wacht nog steeds af", aldus de doelman over zijn potentiële overstap naar Bayern.