'PSV denkt aan terugkeer Gomes'

Niels (DerMeister)

Volgens De Telegraaf wil PSV hun voormalig doelman Heurelho Gomes terughalen naar Eindhoven. Andreas Isaksson zou PSV voor het juiste bedrag mogen verlaten en de populaire Braziliaanse doelman Gomes zou zijn opvolger moeten worden.

Gomes stond tussen 2004 en 2008 ook al onder contract bij PSV en groeide in die tijd uit tot een publiekslieveling. Hij werd met de club in die periode maar liefst viermaal kampioen. Momenteel keept de dertigjarige Gomes bij Tottenham Hotspur, waar hij de laatste tijd niet onomstreden meer is.

Mocht Gomes de overstap maken naar PSV, dan zal hij financieel gezien een flinke stap terug moeten doen. Op dit moment verdient de Braziliaan in Londen ongeveer 50.000 euro per week. Bij PSV heeft men op dit moment een salarisplafond van ongeveer één miljoen euro op jaarbasis.

PSV is bereid om Isaksson, die nog een contract heeft tot 2012, voor het juiste bedrag te kopen. Mocht dat niet lukken, dal zal hij in Eindhoven de concurrentie moeten aangaan met Gomes. Khalid Sinouh werd al eerder vastgelegd als nieuwe derde keeper.