Milan wil toch verlengen met Seedorf

Niels (DerMeister)

AC Milan heeft Clarence Seedorf toch nog een contractverlenging aangeboden. Reden is de verregaande interesse van het Braziliaanse Botafogo.

Nadat bekend werd dat Botafogo in Milaan is gearriveerd om te onderhandelen met Seedorf,  haastte de Italiaanse topclub om de Nederlander toch nog een vernieuwd contract aan te bieden. Seedorf maakte eerder bekend zich te irriteren aan de houding van de Italiaanse kampioen, omdat de club geen haast maakte om over de toekomst van Seedorf te praten. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

In Italiaanse media vertelt Adriano Galetti (algemeen directeur van Milan red.) dat de gesprekken met Seedorf zo snel mogelijk zullen starten. "We beginnen morgen. Seedorf staat bovenaan de agenda. Dan komen Van Bommel en Ambrosini enzovoort. We hebben geen speciale prioriteiten, het hangt vooral af van het persoonlijke schema."

Seedorf staat al sinds 2002 onder contract bij Milan. De 33-jarige middenvelder had dit jaar een belangrijk aandeel in de landstitel van de topclub. Hij speelde dit seizoen 29 wedstrijden en scoorde daarin vier doelpunten. Seedorf zelf gaf al eerder aan andere aanbiedingen in overweging te nemen, als Milan niet snel met een oplossing zou komen.